Tillykke til briterne

Briterne  fik lov at stemme om medlemskabet af EU. Dermed har de fået indflydelse på deres egen fremtid.De stemte nej.

Den indflydelse ønsker jeg også at vi i Danmark skal have. Først og fremmest fordi det EU vi har nu er helt anderledes end det EU, som befolkningen stemte om i 1972, og i øvrigt helt anderledes end det EU, som vi blev lovet.
Der skal også afholdes en folkeafstemning gerne 5. juni 2017, så der er god tid til uvildige undersøgelser af alternative samarbejdsmuligheder til EU (EØS, EFTA, Europarådet m.v.) og for en grundig debat.
EU vil naturligvis svarer på den britiske befolknings beslutning om at forlade EU med trusler eller afpresning. Alle i EU har interesse i en ordentlig udtræden, som sikrer et godt samarbejde mellem Europas lande uanset om de er medlemmer af EU eller ej.

| Emneord: